Onze Expo

In onze expo van 1700 m² in Zutendaal maak je van dichtbij kennis met de toepassingen en combinatiemogelijkheden van onze uitgebreide Ebema_Stone&Style-collectie. Zowel voor je tuin als voor je gevel. Je vindt er voor je gevel acht kleuren op een groter oppervlak en twee oppervlaktestructuren. Hiernaast vind je voor je tuin 220 producten om te vergelijken. 33 kleuren om uit te kiezen. Zes oppervlaktestructuren om te voelen. 

Bezoek ook ons Objects Park in Zutendaal. Je ontdekt er een selectie van onze producten in Smooth zelfverdichtend beton: grootformaattegels, stapstenen, banken, tafels, plantenbakken, .... zowel seriewerk als maatwerk. Onze Smooth Objects zijn dé referentie voor kwalitatief meubilair in beton.

Expo gevel
Expo Gevel

Openingsuren

De Expo en het Objects Park in Zutendaal zijn alle dagen doorlopend geopend en gratis te bezoeken. Er ligt een expoplan voor je klaar. Zo kun je alle producten makkelijk vinden. Alle brochures zijn beschikbaar in de Expo en kan je hier downloaden.

Expo-adviseurs: 

Van 5 maart tot eind oktober 2022 kan je elk weekend terecht bij onze Expoadviseurs voor deskundig advies. Zij staan voor je klaar van 10u tot 17u. Bezoek je onze Expo tijdens kantooruren? Meld je dan vooraf aan bij de balie. Dit kan elke weekdag van 9u tot 17u.

Onze vestigingen

Het hoofdkantoor van Ebema ligt in Zutendaal. We hebben een tweede vestiging in Rijkevorsel en een derde in Grobbendonk. In Zutendaal vind je een expo waar je het Ebema_Stone&Style aanbod voor je gevel en voor tuin, terras en inrit kunt ontdekken. Klik hierboven op 'Bezoek onze expo' voor de actuele openingstijden.  

Zutendaal

Dijkstraat 3, 3690 Zutendaal

 

OPENINGSUREN

Kantoren
Maandag tot en met vrijdag: 8u tot 17u

Afdeling logistiek/verzending
Maandag tot en met donderdag: van 7u tot 18u
Vrijdag: 7u - 17u

Expo Stone&Style en Objects Park
Doorlopend toegankelijk

Rijkevorsel

Oostmalsesteenweg 204, 2310 Rijkevorsel

 

OPENINGSUREN

Kantoren
Maandag tot en met vrijdag: 8u tot 17u

Afdeling logistiek/verzending
Maandag tot en met donderdag: van 7u tot 18u
Vrijdag: 7u - 17u

Grobbendonk

Industrieweg 14, 2280 Grobbendonk

 

OPENINGSUREN

Kantoren
Maandag tot en met vrijdag: 8u30 tot 17u

Afdeling logistiek/verzending
Maandag tot en met vrijdag: van 8u tot 16u