Ebema_CreativeLab_Zutendaal
Ebema stone&style gevel op maat

Maatwerk

De esthetische eigenschappen en opties van prefab beton zijn zeer uitgebreid. Daarom is het belangrijk dat een ontwerper of architect van bij het concept kennis maakt met de mogelijkheden die we aanbieden in het werken met beton. Van standaard beton over uitgewassen beton naar tal van behandelingen en afwerkingen. Van beton in geperste vorm tot fluweelzacht architectonisch beton in zijn meest esthetische vorm.
 

Kleuren en afwerkingen

Betonsoorten en oppervlaktestructuren

Wij maken prefab beton. Dat betekent dat de omstandigheden van het productieproces zo optimaal mogelijk zijn. Dat komt de permanente hoge kwaliteit en de perfecte afwerking die worden nagestreefd ten goede. Zowel voor het gegoten architectonische beton als voor het geperste beton.
Houd er rekening mee dat beton een in de tijd kleurvast materiaal is, maar dat zonlicht en (zure) regen een impact kunnen hebben op de felheid en scherpte van de kleuren.

Kleuren

Elke oppervlaktestructuur heeft een eigen kleurengamma. Op maat is zowat alles mogelijk, zowel wat betreft vorm als afwerking en kleur.
Binnen eenzelfde kleur zijn lichte kleurafwijkingen mogelijk. Dit vanwege het gebruik van natuurlijke grondstoffen in het productieproces. Voor een mooie nuancering en het vermijden van kleurverschillen adviseren we steeds minimum 3 pakken te mengen bij het plaatsen.
Ontdek op deze pagina onze oppervlaktestructuren en kleuren. We geven je een stoomcursus 'beton'.

Onze kleuren en texturen combineren?