panorama_Tuscan_Red
tr_standaard_darkbrown_engels_h-min.png

De kleuren en structuren

De panoramacollectie bestaat uit karaktervolle hoogwaardige betongevelstenen in een elegant lang-smalformaat. Ze zijn naast maatvast, ook mooi recht. Dit zorgt voor een heel strak effect. Ideaal om te spelen met lijnen in de breedte en in de hoogte. De panorama gevelstenen en steenstrips zijn bovendien verkrijgbaar in diverse kleuren en twee oppervlaktestructuren.

Nordic White

Nordic White

Scandinavisch design staat voor eenvoud en respect voor de natuur. Voor natuurlijke materialen en delicate kleuren. De panorama Nordic White vertaalt de koele maar wonderlijke sfeer van Scandinavische landschappen in een gevelsteen met de kleur van sneeuw en de glinstering van Noorse fjorden. Deze steen heeft een gladde afwerking voor een egale strakke look.

Cloud White

Cloud White

De panorama Cloud White gevelsteen heeft zijn naam niet gestolen. De uitgesproken wit-lichtgrijze wolkjes geven een zeer specifiek karakter aan deze brick. De koude ondertoon maakt de Cloud White zeer geschikt voor moderne woningen en laat je wegdromen met de wolken. Deze steen heeft een gladde afwerking voor een egale strakke look.

Whale grey

Whale grey

Licht grijs met een warme ondertoon. Dat is hoe je de panorama Whale Grey kunt beschrijven. De nuances in deze gevelsteen zorgen voor een subtiel gewolkt effect. Whale Grey is de perfecte kleur voor wie naar grijs wil gaan, maar het toch licht en luchtig wil houden.  Deze steen heeft een gladde afwerking voor een egale strakke look.

Dusk Grey

Dusk Grey

In de avond worden de schaduwen groter en meer uitgesproken. Zo ook bij de panorma Dusk Grey. De Dusk Grey heeft zeer uitgesproken nuanceringen. Een gelige ondertoon geeft deze uitvoering net dat extra karakter. Deze steen heeft een gladde afwerking voor een egale strakke look.

Smoke Grey

Smoke Grey

De panorama Smoke Grey heeft een prachtige gevlekte kleur. Het rokerige effect zorgt voor een extra dimensie. De subtiele nuances en de koude ondertoon geven aan elk design een moderne eigentijdse invulling. Deze steen heeft een gladde afwerking voor een egale strakke look.

Dim Grey

Dim Grey

De panorama Dim Grey heeft met zijn ruwere gewaterstraalde oppervlaktestructuur een korrelige look. De Dim Grey afwerking is warm en vrij egaal in kleuropbouw maar extra karaktervol door zijn afwerking. De glinstering die eigen is aan betonsteen komt in deze uitvoering het meeste tot zijn recht.

Volcanic Black

Volcanic Black

De panorama Volcanic Black is geïnspireerd op de zwarte lavasteen. De diepzwarte steen leeft dankzij de mooie nuances. Wie kiest voor Volcanic Black is er zeker van dat zijn gevel een pareltje wordt. Deze steen heeft een gladde afwerking voor een egale strakke look.

Dune Beige

Dune Beige

De Dune Beige heeft zijn naam niet gestolen. De prachtige gelige kleur werd geïnspireerd op de zandkleuren van de duinen. Zeer subtiele kleurnuances brengen je gevel tot leven. De aardekleur in combinatie met het moderne formaat zorgen voor een uniek design. Deze steen heeft een gladde afwerking voor een egale strakke look.

Coffee Brown

Coffee Brown

In elk licht een glinsterende knuffel voor de ogen, net zoals een heerlijke koffie in de ochtend. De panorama Coffee Brown combineert al de prachtige schakeringen van een perfect gebrouwde espresso. De dromerige gevelsteen is karaktervol, maar zacht van uistraling. Dat is pas warm thuiskomen.

Tuscan Red

Breng de zon altijd aan huis met de vurige panorama Tuscan Red. Een glad afgewerkte steen die jouw woning of gebouw als het ware onder de zuiderse zon waant. Een natuurlijke terracotta-tint die rust en kwaliteit uitstraalt. De warme gloed ontstaat door subtiele kleurnuances.